Sayfalar

29 Ara 2011

Hassas Ciltlere Kalıcı Makyaj

1- Kalıcı makyaj farkı sabah saatlerinde ayna karşısında uzun bir süre harcadığınız ve o kadar özenle yaptığınız en mükemmel makyaj bile günün sonunda bozuluyor, akıp gidiyor. Bu görüntü ise yüzünüzü bazen bakımsız bile gösterebiliyor. Suya dayanıklı makyaj malzemelerini tercih edenler de onları temizlemek için uzun zaman harcamak zorunda kalıyor. Oysa, ortalama 3 ila 5 sene giden kalıcı makyaj bu sorunlarınıza derman oluyor.
 2- İşinin yoğunluğu ve statüsünden dolayı sürekli bakımlı görünmesi gereken iş kadınları, sanatçılar, makyözler, yakın ve uzak görme problemi yaşayanlar veya sürekli bakımlı olmayı seven kadınlar ve genç kızlar için kalıcı makyaj can kurtarıcı bir yöntem.
3- Kalıcı makyaj aşırı hassas cilt tiplerine ve makyaj malzemelerine karşı hassasiyet gösterebilen cilt tiplerine karşı kalıcı makyaj tercih edilebilir.
4- Yaşla birlikte kaşlarında azalma meydana gelenler, geçirilen bir takım hastalıklar sonucu kaşlarında dökülme olanlar, yara izleri olanlar, kaşlarındaki şekil bozukluğu ve asimetrileri gidermek isteyenler için kalıcı makyaj oldukça uygun bir seçenek.
5- Göz kapağında sürekli kalem kullananlar da tercih edebilir. Son moda ise kaş ve kirpik boyası. Ortalama 2-3 ay etkisi devam eder.
6- Dudak çizgisini belirginleştirmek, dudakları dolgun veya ince göstermek dudakların şekillerini değiştirmek isteyenler için kalıcı makyaj harika bir uygulama.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder