Sayfalar

12 Şub 2012

Kalıcı Dudak Makyajı (Dudak Kontürü)

Kalıcı dudak makyajı dudakları daha dolgun gösterir, hatlarını belirginleştirir ve çevresindeki kırışıklıkları kamufle eder.

Renk seçimi: Dudak çerçevesi için renk seçimini uzmanla birlikte yapmalısınız. Genellikle doğal dudak renginden yarım ton koyu bir kontür uygun olur. Böylece kusurlar örtülürken, doğallığın korunması ve dudakların ruj sürülmediği zamanlarda bile dolgun görünmesi sağlanır. Dudakta renk boşlukları veya yara izi olduğunda, kalıcı makyaj mükemmel bir kamuflaj yaratır.

Dudak çizgisi: Üst dudak makyajında, doğal çizginin fazla aşılmaması gerekir. Kişi bu konuda ısrar edecek olursa sürekli ruj kullanmak zorunda kalır, çünkü fazla doldurulan dudak konturu makyajsızken doğal görünmez.


Kalıcı dudak makyajı nasıl yapılır?


Dudak kontürü için kalıcı makyaj uygulamalarından önce, genellikle uyuşturucu bir krem sürülerek 30-45 dakika kadar duyarlığın azalması beklenir. Doktor uygun görürse enjeksiyonla da uyuşturma yapabilir.

Kalıcı makyaj, her şart altında bakımlı olmak isteyenler için biçilmiş bir kaftan. Duşun altında dahi bozulmayan eyeliner, dudak kontürü, belirgin kaşlar istemez misiniz? Kalıcı makyaj ile bakımlı ve doğal bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Kalıcı makyajın avantajları

Kalıcı makyaj doğal bir görünümle, yüzdeki kontrastları artırır, hatları belirginleştirir, bazı kusurları kapatır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder